Werkwijze

Van orientatie tot realisatie onderscheiden wij een aantal stappen. Deze werkwijze komt bij ieder project terug. Hieronder lichten we iedere stap kort toe.

1. Advies en inmeten

Wanneer u interesse hebt in een tuinterras, dakterras of balkon, maken we graag een afspraak bij u thuis om de details door te nemen en u te adviseren. Verder gebruiken we die afspraak ook om in te meten.

Meer over deze eerste afspraak

2. Offerte maken

Is alles ons duidelijk? Dan zetten we alles overzichtelijk op een rijtje in een offerte. U kunt dit voorstel rustig bekijken en ons laten weten wanneer u akkoord gaat.

Meer over de offerte

3. Inplannen

Wanneer alles klopt bestellen we de materialen en plannen de werkzaamheden in. Ondertussen houden we u op de hoogte van de voortgang.

Meer over de planning

4. Aanleg

Op de afgesproken dag en tijd staan onze specialisten bij u voor de deur. We hebben alle materialen bij ons en gaan enthousiast aan de slag.

Meer over de aanleg

5. Oplevering en Nazorg

Tussentijds kunt u de voortgang met het team bespreken. Bij oplevering kijkt u samen of alles naar wens en tevredenheid is. Eventuele nazorg punten lossen we meteen op of we maken een aparte afspraak om die op te lossen.

Meer over de oplevering